Szlovákia Ausztria Magyarország Szlovénia Horvátország

Bemutatkozás

Székhelyünk a szlovákiai Léván van, telephelyünk és irodánk Párkányban található. Elsősorban Magyarországra szállítunk be szén, mész és cement termékeket, lakossági és ipari felhasználásra.

Mészkő (Limestone)

Közvetlenül a gyártóktól szállítjuk termékeinket, ezáltal az összes igényt mind mennyiség, mind pedig minőség szempontjából teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Termékpalettánk igen széles skálán mozog a lakossági termékektől egészen az ipari termékekig.

Szállítókapacitásunk folyamatosan képes igazodni az igényelt mennyiségekhez, rugalmasan, akár közúti vagy vasúti szállítást kívánnak partnereink. A szállítások szervezése során az összes Magyarországi vonatkozó jogszabályt szem előtt tarjuk és azokat naprakészen figyeljük.

Cégünk felelősen gondolkodik a környezetvédelem területén is, termékeink a lehető legmagasabb színvonalat képviselik, védve a környezetünket. Mész termékeink kiemelkedő mértékben képesek támogatni a termőföldek megújulását hozzájárulva ezzel a mezőgazdaság lehető legjobb működéséhez. Cégünk forgalmazza azokat a különleges mész termékeket, amelyek a műemlékvédelem szempontjából a legmegfelelőbbek a felújítások során.


Szén és cement termékek is érdeklik?
Tekintse meg további honlapjainkat:
carbomaster.sk cementnagyker.sk

FMDP s.r.o.
Vissza a tetejére