Szlovákia Ausztria Magyarország Szlovénia Horvátország

Bemutatkozás

A Softmaster s.r.o. 2009-ben alakult, szén nagykereskedelemmel foglalkozunk a lakossági és az energetikai szektorban. 2017-ben megkezdtük a mész és cement termékek nagykereskedelmi forgalmazását is.

Székhelyünk a szlovákiai Léván van, telephelyünk és irodánk Párkányban található. Elsősorban Magyarországra szállítunk be szén, mész és cement termékeket, lakossági és ipari felhasználásra.

Mészkő (Limestone)

Közvetlenül a gyártóktól szállítjuk termékeinket, ezáltal az összes igényt mind mennyiség, mind pedig minőség szempontjából teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Szállítókapacitásunk folyamatosan képes igazodni az igényelt mennyiségekhez, rugalmasan, akár közúti vagy vasúti szállítást kívánnak partnereink. A termékpalettánk igen széles skálán mozog a lakossági termékektől egészen az ipari termékekig.

A szállítások szervezése során az összes Magyarországi vonatkozó jogszabályt szem előtt tarjuk és azokat naprakészen figyeljük. Az EKÁER rendszerbe közvetlenül képesek vagyunk a szállítmányokat regisztrálni, így levéve az adminisztrációs terhet a vásárlóinkról.

Cégünk felelősen gondolkodik a környezetvédelem területén is, termékeink a lehető legmagasabb színvonalat képviselik, védve a környezetünket. Mész termékeink kiemelkedő mértékben képesek támogatni a termőföldek megújulását hozzájárulva ezzel a mezőgazdaság lehető legjobb működéséhez. Cégünk forgalmazza azokat a különleges mész termékeket, amelyek a műemlékvédelem szempontjából a legmegfelelőbbek a felújítások során.


Szén és cement termékek is érdeklik?
Tekintse meg további honlapjainkat:
carbomaster.sk cementnagyker.sk

Softmaster s.r.o.
Vissza a tetejére